Acne is een pathologie waarmee 90% van de adolescenten wordt geconfronteerd. Bij de behandeling van deze aandoening is het gebruik van aangepaste hygiëne- en verzorgingsproducten van essentieel belang… Ontdek ons ritueel speciaal voor de huid met neiging tot acne.

 

Jouw verzorgingsprogramma

 

CLEANANCE Reinigingsgel

1) REINIGEN

‘S OCHTENDS: De CLEANANCE REINIGINGSGEL op de vochtige gelaatshuid aanbrengen, laten schuimen en overvloedig afspoelen. De huid is opnieuw fris en matter.
‘S AVONDS: Verwijder make-up en reinig uw gelaat en ogen met CLEANANCE MICELLAIR WATER op een zacht wattenschijfje.

Advies: Voor een huid met neiging tot acne is het erg belangrijk het gelaat zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te reinigen.
Bij uitdrogende en irriterende behandelingen gebruikt u ‘s ochtends en ‘s avonds beter de CLEANANCE HYDRA VERZACHTENDE WASCREME.

 

Eau Thermale2) VERZACHTEN
Een fijne nevel verzachtend en anti-irriterend THERMAAL WATER VAN AVENE verstuiven.
CLEANANCE MAT Matterende lotion3) MATTEREN
Vervolgens kan u de MATTERENDE ZUIVERENDE LOTION gebruiken om uw huid gezonder te maken, het talgoverschot te beperken en de poriën te doen samentrekken: goed schudden voor gebruik om de 2 fases te vermengen en met een wattenschijfje op het gelaat aanbrengen, met name op de centrale T-zone (voorhoofd, neusvleugels, kin).
4) HYDRATEREN & MATTEREN
CLEANANCE MAT Matterende emulsie
Daarna de MATTERENDE TALGREGULERENDE EMULSIE van CLEANANCE aanbrengen en lichtjes inmasseren. De huid is gehydrateed en gematteerd, en make-up houdt de hele dag lang.

Advies: Bij uitdrogende en irriterende behandelingen gebruikt u ‘s ochtends en ‘s avonds beter de CLEANANCE HYDRA VERZACHTENDE WASCREME.

 

CLEANANCE EXPERT5) VERZORGEN
Bij puistjes en zwarte puntjes brengt u de CLEANANCE EXPERT verzorging ‘s ochtends en/of ‘s avonds op een perfect droge huid aan. CLEANANCE EXPERT helpt lichte tot matige onzuiverheden te verwijderen.
CLEANANCE MASK Peelingmasker6) EXFOLIËREN & ZUIVEREN
Ter aanvulling brengt u 1 à 2 maal per week het GRONDIG REINIGEND EN ZUIVEREND MASKER op de droge of lichtjes vochtige huid van het volledige gelaat aan.
5 minuten laten inwerken.
De handen bevochtigen en de huid met ronddraaiende bewegingen masseren, vervolgens overvloedig afspoelen.
Voorzichtig droogdeppen. Onzuiverheden zijn verdwenen en de huid is opnieuw gladder.
CLEANANCE SPOT Lokale verzorging7) PLAATSELIJK VERZORGEN
Bij plaatselijke onzuiverheden kan u de CLEANANCE SPOT lokale verzorging ‘s ochtends en/of ‘s avonds aanbrengen.

Tip: Bevochtig het masker met een fijne nevel THERMAAL WATER VAN AVENE alvorens de huid te scrubben.

 

Bestel de verzorgingsproducten van Avène tegen acné HIER