Apotheek De Loore Wingene

Hilde De Loore

Apotheker-titularis

Sophie Germonpré

Adjunct-Apotheker

Nikki Samyn

Adjunct-Apotheker

Annelore Deserranno

Assistant-Apotheker

Huys Mieke

Assistant-Apotheker

Josefa Wybo

Verantwoordelijke Ortho-Shop

Melissa Teirlinck

Apotheker Stagiaire

Paulien Demyttenaere

Apotheker Vervanger

Apotheek De Loore, uw huisapotheker bezorgd om uw gezondheid

Apotheek De Loore in Wingene is een team van enthousiaste en bekwame apothekers die u op alle domeinen van uw gezondheid kunnen begeleiden en adviseren. Onze persoonlijke relatie
met onze klanten is voor ons essentieel. Wij begeleiden u op maat van uw behoeften. Een luisterend oor en vertrouwen bieden wij u aan om uw gezondheidsproblemen te ondersteunen. 

We hebben een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorging voor lichaam en huid. Om het juiste product voor uw specifieke probleem of wens te kennen, kan u rekenen op onze expertise. Wij geven u graag uitgebreid advies voor een betere levenskwaliteit. Ook voor voedingssupplementen, natuurlijke producten en producten voor baby en moeder kan u bij ons terecht.

Apotheek De Loore is een erkend OrthoShop Zorgpunt. We zijn gespecialiseerd in Thuiszorg en kunnen u hierover alle advies, materialen en ondersteuning bieden. Voor meer informatie, lees meer op onze pagina

Online Apotheek

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze webshop kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze
database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Webshop hebt u de keuze uit meer dan 30.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

U kan eveneens online betalen en uw bestelling laten opsturen. Via Bpost krijgt u dan uw bestelling thuis geleverd of u kan het ophalen in een Bpost-afhaalpunt. U maakt de keuze op onze Webshop.